Software

Naast hardware heeft een ICT omgeving ook software nodig. Om bestanden en software tussen werkplekken te delen word er een netwerk opgebouwd. De belangrijkste data en programma’s staan op de server(s). Deze servers werken vaak met Microsoft software.

Fitsz levert alle Microsoft Server software, zoals Microsoft Windows Server en Microsoft Small Business Server. Meer over deze software kunt u in het gedeelte “Server software” vinden.

Naast de besturingssoftware van het netwerk levert Fitsz ook andere software voor servers. Dit zijn pakketten zoals Microsoft Exchange (voor het delen agenda/e-mail en contactpersonen) en Microsoft SQL Server (voor zwaardere database applicaties).

Werkzaamheden op de werkplek worden vaak uitgevoerd met office applicaties. De bekendste en meest gebruikte is Microsoft Office. Ook word er binnen organisaties vaak gebruik gemaakt van boekhoudsoftware en relatiemanagement systemen.

Fitsz helpt u graag met een onderbouwd advies. De keuze van de software wordt in overleg met de klant bepaald, waarbij de wensen, eisen en toekomstverwachtingen van de klant centraal staan.