Onderhoud

Bedrijven hebben er belang bij dat de ICT goed blijft functioneren om storingen te voorkomen. Daarbij is preventief onderhoud zeer van belang, omdat je tijdig eventuele storingen voor kunt zijn. Het tijdig signaleren en oplossen van ICT problemen zorgt tevens voor een kostenbesparing. Een Fitsz onderhoudscontract zorgt voor een pro-actieve benadering van uw infrastructuur.

Wat kunnen wij u bieden
Aan de hand van een zeer zorgvuldig samengesteld contract kunnen we klanten passend onderhoud bieden. Het contract zal vorm gegeven worden in goed overleg en wordt aangepast aan de specifieke situatie. Wij denken met u mee over alle IT aspecten in uw bedrijf die onderhoud en controle behoeven.

Vast bedrag per maand
U betaalt een in overleg overeengekomen vast bedrag per maand. Fitsz zorgt dan op gezette tijden voor controle, onderhoud, updates en eventuele vervanging van uw ICT infrastructuur. Hierdoor verzekert u zich van uitstekende service en onderhoud aan uw ICT. Hetgeen stelt u in staat om zorgeloos alle aandacht te richten op uw bedrijf.

Helpdesk
Voor vragen, ondersteuning en/of probleemoplossing is onze helpdesk van maandag tot vrijdag bereikbaar voor u.
Deze helpdesk bestaat uit ICT professionals die middels overeengekomen contract tijdens en na kantooruren bereikbaar zijn ter ondersteuning van uw ICT infrastructuur.

Als u geïnteresseerd ben in deze dienst neem dan hier contact met ons op! Liever een bericht achterlaten klik hier voor het contact formulier