Kantoor inrichting

Wij noemen onszelf een ‘kantoorautomatiseerder’. Dat gaat verder dan alleen uw netwerk en computers beheren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u en uw medewerkers zonder zorgen, oponthoud en gezeur kunnen werken. Niet alleen moet een systeem functioneren, het is ook prettig als de printer in de buurt staat. Als iedereen binnen 30 seconden bij de koffiecorner staat. Als er een ontspannen sfeer heerst op een kantoor door goed gebruik van kleur, materiaal, planten, wel of geen muziek. Als een vergadering inspirerend verloopt en er létterlijk ruimte is voor ideeën.

Wendbaar organiseren en Het Nieuwe Werken

Naast de klassieke kantoorinrichting zien wij een behoefte aan flexibel en wendbaar organiseren. Het Nieuwe Werken (HNW) gaat over een verandering in mentaliteit en organisatiecultuur. Daardoor is er ook een andere kijk ontstaan op werkplekken en de inrichting hiervan. 

Tijd en plaats zijn rekbare begrippen geworden. Kenniswerkers kunnen op allerlei plekken werken. En op verschillende plaatsen ter wereld tegelijkertijd aanwezig zijn. Fysiek op de ene, virtueel op de andere. Digitale informatie is overal beschikbaar. Werknemers zijn daardoor in staat zelf hun werktijd in te delen, en te bepalen wáár ze het beste kunnen werken.

Zie de onderstaande onderdelen voor meer informatie over Kantoor inrichting.