Uw complete kantoor in de Cloud

Werk met iedereen, overal, op elk apparaat

Online werken met Microsoft 365 in de cloud. Waar uw mensen ook zijn, online of offline, ze hebben altijd toegang tot, en kunnen werken met de meest recente versies van de bestanden en programma’s die ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. En dat kan op vrijwel elk apparaat.

Vertrouwd, eenvoudiger en krachtiger

De programma’s zijn de vertrouwde programma’s die u dagelijks gebruikt (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) met nieuwe functies waardoor ze zelfs nog krachtiger zijn. Online werken met Microsoft 365 biedt ook een intuïtieve beheerconsole, waarmee het eenvoudig kan worden gecontroleerd en beheerd.

Meer waar voor uw geld

Microsoft 365 is een online werken service, zodat u zeer veel waarde voor uw investering krijgt. Lage opstartkosten, lagere IT-kosten om alles draaiende te houden, de flexibiliteit om gebruikers toe te voegen en extra services wanneer u die nodig hebt: dit alles draagt bij aan het rendement dat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Nieuwe manieren om gemakkelijk samen te werken

Afstand is geen probleem. U kunt realtime online werken aan hetzelfde document als uw collega’s en op vrijwel elke locatie. U kunt ook hun agenda bekijken, zien wanneer ze beschikbaar zijn en een onlinevergadering houden vanaf meerdere locaties.

Als u geïnteresseerd ben in deze service neem dan hier contact met ons op!
Liever een bericht achterlaten klik hier voor het contact formulier.