De continuïteit van uw onderneming staat voorop en een goed functionerende IT is daarin essentieel. 

Systeem- en netwerkbeheer

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw Systeem- en/of Netwerkbeheer is een uitkomst als u behoefte heeft aan professionele IT-ondersteuning. U kunt zich volledig richten op uw core business. En wij doen waar wij goed in zijn: uw IT.

Fitsz doet méér

Wij lopen graag een stapje extra. Dat betekent dat we vanaf stap A actief betrokken zijn bij uw bedrijf. We denken mee in behoefte, mogelijkheden en houden natuurlijk ook de kosten in de gaten. We kijken naar het nu en ook alvast een beetje naar de toekomst. Zowel voor uw bedrijf als met betrekking tot ontwikkelingen in de IT.

Infrastructuur

Bedrijven zijn meer en meer gebaat bij een goede infrastructuur van ICT om beheerproblemen in de toekomst te voorkomen. Dit betekent dat vooraf goed nagedacht moet worden over het ontwerpen van de structuur. Het is als een casco van een huis. Is het niet stevig genoeg dan stort het dak in of breekt een vloer. De infrastructuur is van belang bij de inrichting van VOIP, On en Offline storage en Virtualisatie. Het maken van een ICT infrastructuur is het werk van specialisten.

In een andere situatie heeft een bedrijf reeds een infrastructuur dat niet langer voldoet aan de eisen van vandaag. Het is dan zaak om deze 'spaghetti' op te ruimen en de infrastructuur tip top in orde te maken.

Fitsz ontwerpt en ontwikkelt een ICT infrastructuur voor complexe bedrijfsnetwerken of actualiseert uw netwerk aan de eisen van vandaag.

Onderhoud

Bedrijven hebben er belang bij dat de ICT goed blijft functioneren om storingen te voorkomen. Daarbij is preventief onderhoud zeer van belang omdat je tijdig eventuele storingen voor kunt zijn. Het tijdig signaleren en oplossen van ICT problemen zorgt tevens voor een kostenbesparing. Een Fitsz onderhoudscontract zorgt voor een pro-actieve benadering van uw infrastructuur.

Wat kunnen wij u bieden
Aan de hand van een zeer zorgvuldig samengesteld contract kunnen we klanten passend onderhoud bieden. Het contract zal vorm gegeven worden in goed overleg en wordt aangepast aan de specifieke situatie. Wij denken met u mee over alle IT aspecten in uw bedrijf die onderhoud en controle behoeven.

Vast bedrag per maand
U betaalt een in overleg overeengekomen vast bedrag per maand. Fitsz zorgt dan op gezette tijden voor controle, onderhoud, updates en eventuele vervanging van uw ICT infrastructuur. Hierdoor verzekert u zich van uitstekende service en onderhoud aan uw ICT. Hetgeen stelt u in staat om zorgeloos alle aandacht te richten op uw bedrijf.

Helpdesk
Voor vragen, ondersteuning en/of probleemoplossing is onze helpdesk altijd bereikbaar voor u.
Deze helpdesk bestaat uit ICT professionals die middels overeengekomen contract tijdens en na kantooruren bereikbaar zijn ter ondersteuning van uw ICT infrastructuur.

Met een medewerker van Fitsz sparren over uw bedrijf?

 1. Uw naam(*)
  Invalid Input
 2. Uw e-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited