Automatisering levert een steeds grotere bijdrage aan uw bedrijfsdoelstellingen, maar het beheren wordt steeds complexer en vraagt om vakmanschap. Niet goed functionerende automatisering kan voor een organisatie in veel ergernis en verloren productiviteit resulteren. Verloren tijd die u en uw medewerkers waarschijnlijk liever aan uw organisatie besteden!

Fitsz zorgt dat u uw werk kan doen

Fitsz Meer Automatisering ontzorgt een groot aantal ondernemers in de omgeving Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Rotterdam en Dordrecht met slim netwerk- en systeembeheer. Wij houden het eenvoudig. En dat vraagt om kennis van IT én gebruiker. Kennis die wij door ervaring, training en helder communiceren in huis hebben.

Natuurlijk is het goed dat u ook op het gebied van IT binnen uw organisatie een vinger aan de pols houdt en ontwikkelingen bijhoudt. Maar u hoeft geen specialist te zijn. U moet vooral uw éigen werk kunnen doen. Altijd en overal. En de rest regelen wij.

Waarom Fitsz Meer Automatisering?

 • U zoekt een nieuwe en verfrissende kijk op IT
 • U bent op zoek naar een no nonsense systeembeheerder
 • Uw apparatuur, netwerk en beveiliging moet altijd werken zonder gedoe
 • U zoekt een partner voor de lange termijn die het belang van prettig contact op waarde schat

Hardware

Fitsz levert alle producten voor uw ICT omgeving. Van actieve apparatuur, werkplekken, servers tot randapparatuur en back-up oplossingen.

Een korte opsomming van de door Fitsz geleverde merken met betrekking tot hardware producten:

Servers: HP

Netwerkapparatuur: HP, Cisco, Meraki

Werkplekken: HP

Laptops: HP, Lenovo, Toshiba, Apple

Printers en kopieermachines: Kyocera, HP

Back-up: HP

Beamers: Acer, Epson, BenQ

Telefoon(centrales): Unify, Polycom

Dit overzicht geeft de merken weer waar Fitsz en de klanten van Fitsz goede ervaringen mee hebben. Geavanceerde, betrouwbare en stabiele producten met goede garantievoorwaarden. Uiteraard kunnen wij ook diverse andere, niet vermelde, merken leveren.

Software

Naast hardware heeft een ICT omgeving ook software nodig. Om bestanden en software tussen werkplekken te delen word er een netwerk opgebouwd. De belangrijkste data en programma's staan op de server(s). Deze servers werken vaak met Microsoft software.

Fitsz levert alle Microsoft Server software, zoals Microsoft Windows Server en Microsoft Small Business Server. Meer over deze software kunt u in het gedeelte "Server software" vinden.

Naast de besturingssoftware van het netwerk levert Fitsz ook andere software voor servers. Dit zijn pakketten zoals Microsoft Exchange (voor het delen agenda/e-mail en contactpersonen) en Microsoft SQL Server (voor zwaardere database applicaties).

Werkzaamheden op de werkplek worden vaak uitgevoerd met office applicaties. De bekendste en meest gebruikte is Microsoft Office. Ook word er binnen organisaties vaak gebruik gemaakt van boekhoudsoftware en relatiemanagement systemen.

Fitsz helpt u graag met een onderbouwd advies. De keuze van de software wordt in overleg met de klant bepaald, waarbij de wensen, eisen en toekomstverwachtingen van de klant centraal staan.

Onderhoud

Bedrijven hebben er belang bij dat de ICT goed blijft functioneren om storingen te voorkomen. Daarbij is preventief onderhoud zeer van belang omdat je tijdig eventuele storingen voor kunt zijn. Het tijdig signaleren en oplossen van ICT problemen zorgt tevens voor een kostenbesparing. Een Fitsz onderhoudscontract zorgt voor een pro-actieve benadering van uw infrastructuur.

Wat kunnen wij u bieden
Aan de hand van een zeer zorgvuldig samengesteld contract kunnen we klanten passend onderhoud bieden. Het contract zal vorm gegeven worden in goed overleg en wordt aangepast aan de specifieke situatie. Wij denken met u mee over alle IT aspecten in uw bedrijf die onderhoud en controle behoeven.

Vast bedrag per maand
U betaalt een in overleg overeengekomen vast bedrag per maand. Fitsz zorgt dan op gezette tijden voor controle, onderhoud, updates en eventuele vervanging van uw ICT infrastructuur. Hierdoor verzekert u zich van uitstekende service en onderhoud aan uw ICT. Hetgeen stelt u in staat om zorgeloos alle aandacht te richten op uw bedrijf.

Helpdesk
Voor vragen, ondersteuning en/of probleemoplossing is onze helpdesk altijd bereikbaar voor u.
Deze helpdesk bestaat uit ICT professionals die middels overeengekomen contract tijdens en na kantooruren bereikbaar zijn ter ondersteuning van uw ICT infrastructuur.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 1. Uw naam(*)
  Invalid Input
 2. Uw e-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited