Antispam

Ongewenste e-mail (spam) is vervelend en een groot probleem voor bedrijven. Uw medewerkers zijn namelijk veel kostbare tijd kwijt met het lezen en verwijderen van spam. Daarnaast kunnen de ongewenste e-mails ook nog eens schadelijke virussen bevatten. Vaak met alle gevolgen van dien. Geen spam ontvangen is dan ook dé wens van veel bedrijven. Fitsz levert een eenvoudige maar doeltreffende antispam oplossing: uw e-mail wordt gescand voordat deze uw e-mailserver bereikt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deepfreeze (behoud van systeeminstellingen)

Gegarandeerd behoud van systeeminstellingen

Deep Freeze stelt systeembeheerders in staat de instellingen en programma's te beschermen zonder het instellen van restricties voor gebruikers. Deep Freeze brengt systeeminstellingen weer volledig terug in de originele staat door een simpele herstart van de PC. Computers zijn eenvoudiger te beheren en zijn 100% bruikbaar met minder inspanningen. Deep Freeze beschermt tegen veranderingen in configuraties, virussen, gevaarlijke programma's en "spyware". De Deep Freeze Enterprise versie beschermt alle PC's in een netwerk vanuit één centrale bedieningspost via LAN, WAN of Internet

De voordelen van Deep Freeze:

  • Geeft systeembeheerders het gereedschap om instellingen van werkstations snel en eenvoudig te beheren.
  • Verlost systeembeheerders van vervelende reparaties en her-configuraties ten gevolge van veranderde of defecte software, virussen, of andere oorzaken.
  • Geeft gebruikers ongelimiteerde functionaliteit en beschikbaarheid van werkstations.
  • Vereenvoudigd beheer van complexe netwerken door toepassing van een gecentraliseerde bedieningspost.
  • Verkleint de hoeveelheid tijd en geld die besteed wordt aan reparaties.

Camera's

Met een of meerdere door ons geplaatste IP camera's kunt u via de PC en mobiele telefoon live meekijken in uw onderneming of privéwoning. De opnames zijn op elk gewenst moment online op te vragen via een persoonlijke login op onze website.

SSL Certificaten

Veilige verbindingen met SSL certificaten

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Als je kiest voor de meest uitgebreide controle (EV) zien de bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. 

Endpoint Protection

Verwijdert alle typen bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware met optioneel scannen vanuit de cloud voor nog betere prestaties en detectie. Wij maken gebruik van de producten van ESET (http://www.eset.com/nl).

Encryptie

Eenvoudig te gebruiken encryptie voor consumenten en bedrijven. Wij maken gebruik van het softwarepakket Deslock.

Redenen om versleuteling te gebruiken:
- Geef hackers geen kans om uw informatie te stelen.
- Uw informatie is onleesbaar voor anderen.
- Bij verlies of diefstal van uw laptop is de data ontoegankelijk.

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited