Wij noemen onszelf een 'kantoorautomatiseerder'. Dat gaat verder dan alleen uw netwerk en computers beheren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u en uw medewerkers zonder zorgen, oponthoud en gezeur kunnen werken. Niet alleen moet een systeem functioneren, het is ook prettig als de printer in de buurt staat. Als iedereen binnen 30 seconden bij de koffiecorner staat. Als er een ontspannen sfeer heerst op een kantoor door goed gebruik van kleur, materiaal, planten, wel of geen muziek. Als een vergadering inspirerend verloopt en er létterlijk ruimte is voor ideeën.

Wendbaar organiseren en Het Nieuwe Werken

Naast de klassieke kantoorinrichting zien wij een behoefte aan flexibel en wendbaar organiseren. Het Nieuwe Werken (HNW) gaat over een verandering in mentaliteit en organisatiecultuur. Daardoor is er ook een andere kijk ontstaan op werkplekken en de inrichting hiervan. 

Tijd en plaats zijn rekbare begrippen geworden. Kenniswerkers kunnen op allerlei plekken werken. En op verschillende plaatsen ter wereld tegelijkertijd aanwezig zijn. Fysiek op de ene, virtueel op de andere. Digitale informatie is overal beschikbaar. Werknemers zijn daardoor in staat zelf hun werktijd in te delen, en te bepalen wáár ze het beste kunnen werken.

Meubilair

Kantoormeubilair nodig? Fitsz biedt een complete inrichting voor uw kantoor. Wij leveren nieuw kantoormeubilair. Denk hierbij aan bureau's, kasten, vergadertafels en stoelen, maar ook aan accessoires als beeldschermbeugels. Wij kunnen voor u een passende inrichting verzorgen, die wij voor u op voorhand kunnen uittekenen. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden.

 

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited