ADSL

Breedband internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder een snelle, stabiele internetverbinding.

Gewoon een ADSL-verbinding, of een verbinding voor bedrijfskritische VPN-verbindingen? Fitsz is de partner voor kwalitatief hoogwaardige DSL-verbindingen en kan in jouw behoeften voorzien. Wij leveren naast de zakelijke markt, ook internetverbindingen voor de particuliere markt. Wij werken hierbij samen met partners als XS4all, Ziggo, KPN, Telfort en Tele2.

Ethernet

Ethernet, ook wel SDSL, staat voor Symmetrische DSL. Het is een product dat vooral voor door de zakelijke markt gebruikt wordt. Hiermee kan zowel op een hoge snelheid geüpload en gedownload worden. In tegenstelling tot ADSL, is bij SDSL de uploadsnelheid (vrijwel) even groot als de downloadsnelheid. De uploadsnelheid is dan met name handig wanneer er van interactieve diensten gebruik wordt gemaakt. Denk hierbij aan websites waar je foto's kunt bestellen en u als gebruiker foto's naartoe moet verzenden, maar ook voor een product als Office 365 heeft het grote voordelen wanneer u een hogere uploadsnelheid heeft. Interesse in deze dienst? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glas

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen over grote afstanden kan transporteren. Daardoor kunnen met glasvezel zeer hoge snelheden tot 1.000Mbps (1Gbps) gerealiseerd worden, zowel up- als downstream. Fiber is daarom bij uitstek geschikt om meerdere verkeersstromen tegelijk te transporteren: telefoon-, data- en internet- en videoverkeer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op uw locatie.

Webhosting

Met alleen de registratie van een domeinnaam heeft u nog geen website. Om uw website beschikbaar te maken via het internet, heeft u webhosting nodig. Fitsz biedt naast de registratie van uw domeinnaam ook het hostingpakket aan. U heeft de keuze uit de volgende paketten.

Starter: € 2 p/m

1GB disk space, 10 emailaccounts, 1 MySQL database

Basic: € 4 p/m

5GB disk space, 50 emailaccounts, 5 MySQL databases

Advanced: € 6 p/m

10GB disk space, 250 emailaccounts, 10 MySQL databases

Domeinnamen

Fitsz kan als internetspecialist een zeer breed scala aan domeinnamen voor je registreren en beheren.

Een greep uit de mogelijke populairste domein extenties zijn: .nl, .com, .net, .org, .info, .biz, .as. .at, .be, .cc, .ch, .co.uk, .cz, .de, .dk, .es, .eu, .fr, .gr, .hu, .ie, .it, .li, .lu, .pl, .ro, .se, .sk.

U heeft vanaf € 18,- per jaar al een domeinnaam. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

4G

4G is eigenlijk niks anders dan Mobiel internetten. Mobiel internetten betekent overal en altijd online zijn. Via een laptop, tablet of mobiele telefoon. Met mobiel internet kun je internetten via het 3G- en 4G-netwerk van telecomproviders. Dat is handig als je buiten de deur bent en toch het internet op wilt. Wij werken samen met KPN, T-mobile en Vodafone. Wilt u meer informatie, of een abonnement afsluiten? Neemt u dan contact met ons op.

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited