De telecombranche en de installatiebranche zijn de afgelopen jaren enorm naar elkaar toe gegroeid. IT heet immers niet voor niets steeds ook wel ICT (Informatie- & Communicatie Technologie). Door de opkomst van glasvezel- en IP-technologie is er een versnelling op dit gebied ontstaan.

Meer rendement via telecommunicatie

Wij bij Fitsz Meer Automatisering zien telecom, beveiliging en automatisering niet meer als op zichzelf staande onderdelen. In onze visie communiceren op korte termijn vrijwel alle apparaten en installaties via het IP-protocol met elkaar. Door toepassing van de juiste systeemkoppelingen en software haalt u maximaal rendement uit de geïnstalleerde voorzieningen. Dit geldt voor telecommunicatiesystemen, maar zeker ook voor camera- en toegangscontrolesystemen.

Telefonie

Uw eigen telefooncentrale, precies op maat, precies zoals u het wilt.

Er zijn vele voor- en tegen argumenten om voor een eigen telefooncentrale te gaan. Wij zullen u hierbij altijd objectief adviseren waarbij wij maar één doel voor ogen hebben; uw ideale gebruikerssituatie weten te creeëren.

Als u een fysieke telefooncentrale wilt, kunnen wij dat voor u realiseren. Eigen telefooncentrales zijn, normalitair, alleen geschikt voor grotere gebruikers met specifieke en afwijkende gebruikersprocedures.

Een eigen telefooncentrale biedt vele voordelen en kan 100% op uw gebruik worden ingesteld. Juist voor afwijkende gebruikers kan deze oplossing de juiste zijn. Dit is ook de reden dat, mocht u interesse hebben in een eigen centrale, wij graag bij u langskomen. Dit is de enige manier om u het beste te kunnen helpen.

Wilt u wel de voordelen van een centrale, maar niet de hoge investeringskosten? Kies dan voor een hosted voice oplossing.

Mobiele telefonie

Een zakelijk mobiel abonnement is iets anders dan een mobiel abonnement gericht op consumenten. Wij adviseren u dan ook voor zakelijk mobiel niet te kijken naar consumentgerichte aanbiedingen. Een bedrijf heeft andere behoeften en eisen aan zakelijk mobiel dan aan privé gebruik. U heeft behoefte aan service en stabiliteit, aangezien uw zaak afhankelijk is van deze mobiele connectiviteit.

De vele aantrekkelijke aanbiedingen voor consumenten zijn dus niet op u van toepassen en laat u zich hier ook niet door verleiden. Als bedrijf heeft u een goede SLA nodig en garantie voor stabiele verbindingen, kijk hier dus ook goed naar bij uw zakelijk abonnement. Wij helpen u er graag mee. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers een zakelijk mobiel abonnement krijgen dat past bij uw bedrijf.

VOIP

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

Compleet

Compleet is dé zakelijke telefonieoplossing voor eigenwijze ondernemers. Je beschikt over alle mogelijkheden om optimaal bereikbaar te zijn, zowel vast als mobiel. Met gratis apps, een persoonlijke online klantomgeving én een Servicepartner in de buurt kun je alles naar wens inrichten. En dat natuurlijk op basis van flexibele voorwaarden!

Compleet Office is zakelijke telefonie zoals het hoort te zijn. Geen technisch geneuzel, lastige processen of complexe voorwaarden. Jij, als ondernemer, staat centraal. Met Compleet Office heb jij de controle over jullie bereikbaarheid én maandelijkse telefoniekosten. Je kunt dagelijks aanpassingen doen en betaalt uiteraard alleen voor dat wat je daadwerkelijk gebruikt.

ISDN

Duft u nog niet de overstap aan naar VOIP, en wilt u nog via het ISDN netwerk bellen. Geen probleem. Wij kunnen voor u de aanvraag regelen. Dit doen wij via onze partner DeanOne. Hierbij bespaart u ook nog eens 15% op de kosten ten opzichte van KPN. Ook voor het oversluiten van uw huidige ISDN naar DeanOne bent u bij ons op het juiste adres.

PSTN (analoog)

Heeft u nog een analoge telefoonlijn nodig voor uw alarmsysteem of voor uw fax? Ook dit kunnen wij voor u aanvragen of oversluiten. Ook hierbij maken we gebruik van onze partner DeanOne.

Meer weten?

 1. Uw naam(*)
  Invalid Input
 2. Uw e-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

088-5554866


info@fitsz.nl


Meer over Fitsz?

Mathijs Vermaat
IT Consultant
mathijs@fitsz.nl

Thijs2015

K!ds Unlimited

Wij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit, maken grote verschillen. Dat is niet alleen zo in IT. En daarom vinden wij het belangrijk óók daarbuiten verschil te maken.

kids unlimited